Construction

What do we do? The scope of our work

หลังจากขั้นตอนการออกแบบเสร็จ เรายังคงเน้นในการทำการก่อสร้างตกแต่งภายใน เพราะทางเรารู้ดีว่างานที่ออกมาจริงนั้นสำคัญไม่แพ้ขั้นตอนงานออกแบบ และงานแต่ละงานจะไม่สำเร็จ หากไม่ถูกสร้างอยู่ในราคา, เวลา และที่สำคัญที่สุดคือคุณภาพที่ที่ถูกต้องเหมาะสม

เราจะให้ผู้เชี่ยวชาญและผู้จัดการโครงการซึ่งจะประสานงานกับทางผู้ควบคุมงานที่ถูกฝึกมาอย่างดีเพื่อที่จะวางแผนงานได้อย่างมีประสิทธิภาพที่สุด ครั้นแล้วเมื่อเราได้ข้อสรุปเรื่องราคา เวลา และคุณภาพที่ลงตัว ทุกๆขั้นตอนและรายละเอียดจะถูกกำหนด วางแผน และควบคุม โดยไม่ต้องมีข้อกังวลใจสำหรับลูกค้าใดๆอีก

Besides the interior designing process, we also specialize in interior construction since we realize that the actual work is as important as the designing process and a project cannot be completed unless the final work is produced at the right price, at the right time and most importantly, at the right quality.

We also provide construction consultants and project managers who coordinate closely with highly trained foremen to plan the project as efficiently as possible. Once more we emphasize budget, time and quality as our main concerns in interior construction work. Every process and detail are set, planned and controlled without any worries whatsoever on the part of the client.

Why us?

No more headaches with the workers

บริษัทก่อสร้างตกแต่งภายในหนึ่งแห่งต้องการผู้เชี่ยวชาญเฉพาะด้านจำนวนมาก ทั้งช่างไม้, ช่างสี, ช่างเชื่อม, ช่างกระจก, ช่างไฟ, ช่างฝ้า, ช่างเหล็ก, ช่างอลูมิเนียม, ช่างปูน, ช่างปูกระเบื้อง, ช่างก่อฉาบ, ช่างทำเฟอร์นิเจอร์ และอีกมากมาย การที่จะหาช่างที่มีความสามารถเฉพาะแยกประเภทได้อย่างนั้นเป็นเรื่องยากทั้งในประเทศและต่างประเทศเป็นเรื่องยากทั้งด้านเวลาและประสบการณ์ แต่ทาง99 ดีกรีดีไซน์มีช่างเหล่านี้ในมือซึ่งสามารถผลิตงานคุณภาพตามความถนัดของแต่ละประเภทและ ช่างแต่ละชุดจะผ่านประสบการณ์มายาวนาน บริษัทจะไม่มีการนำช่างชุดเดียวไปทำงานหลายๆอย่างที่ไม่ถนัด ทำให้งานออกมาเสียหายไม่มีคุณภาพ ซึ่งทำให้เราสามารถดูแลจัดการการทำงานอย่างเรียบร้อย โดยที่ไม่ต้องรบกวนลูกค้า และไม่ทำให้ต้องวุ่นวายกับงานที่ไม่มีคุณภาพ

One interior construction project requires a massive number of specialist workers –carpenters, wood craftsmen, joiners, painters, glaziers, electricians, ceiling specialists, steel and aluminum specialists, plasterers, tilers, brick layers, furniture specialists, among many others. Finding the right specialists in interior fitting-out services both in Thailand and abroad requires a lot of time and experience. And once assembled they require the right management. 99 Degree Design has all these specialists on hand; specialists that have consistent track records of deliver high quality time and time again. That means we do all of the management for you and you don’t need to do a thing. And if any unforeseeable problems do occur, we can change the team for you with immediate effect.

No more running over budget

ปัญหาหลักอีกข้อของงานตกแต่งภายใน คือ คุณจะต้องเสียมากกว่าที่คาดโดยไม่จำเป็น ด้วยทีมงานผู้เชี่ยวชาญเราสามารถจัดการ ควบคุมงานออกมาโดยที่ยังอยู่ในงบประมาณที่ตั้งไว้ โดยหากมีการเพิ่มเติมงานจากลูกค้าก็จะสามารถแจ้งงบประมาณได้ล่วงหน้า เพื่อควบคุมงบประมาณในภาพรวมได้อยู่ตลอดเวลา

One of the most common problems of interior construction is that it is almost guaranteed that you will end up with higher costs than expected. With our specialization and experience, we manage and control your project so that it stays within your budget.

No more delays

ด้วยการจัดวางแผนเวลาที่ดี ทำให้งานออกมาไม่คลาดเคลื่อนและตรงตามระยะเวลา บ้านที่ถูกสร้างปีแล้วปีเล่าก่อนที่จะเสร็จ ซึ่งทำให้งบประมาณสูงขึ้นตามเวลา เป็นสิ่งที่ไม่ควรเกิด ทางเราจึงต้องวางแผน จัดการ ควบคุม ขั้นตอนทั้งหมดให้มีประสิทธิภาพสูงสุด เมื่อได้ทำงานบริษัทรับประกันได้ว่ามันจะตรงตามเวลาและงบประมาณของคุณอย่างแน่นอน

Without good planning and management skills there is little doubt that the work will be delayed. Some houses take years and years before they are finished, with the budget continually rising over time. We plan, manage and control all the processes so that they are as efficient as possible. In other words, trusting a specialist like us guarantees results when it comes to budget and time saving.

We provide you the best solution

ด้วยจำนวนของผู้ผลิตจำนวนมากที่ทำงานในสายงานตกแต่งภายใน เราได้เลือกคัดสรรผลิตภัณฑ์ชั้นเลิศจากผู้ผลิตที่ผ่านงานมาอย่างยาวนาน ซึ่งผู้ผลิตเหล่านี้มีผลอย่างยิ่งต่อคุณภาพงานและงบประมาณของลูกค้า เรารู้ว่าอะไรที่จะตอบสนองความต้องการของคุณในแต่ละหมวดงาน ไม่ว่าจะเป็น ของตกแต่ง เฟอร์นิเจอร์ อุปกรณ์ไฟฟ้า, ระบบแอร์ หรืออื่นๆที่เกี่ยวข้องทั้งหมดในงานตกแต่ง คุณไม่ต้องเสียเวลาหาร้านค้าผู้ผลิตจากแหล่งข้อมูลใดๆที่ไม่รู้จัก ซึ่งเสี่ยงต่อการเจอกับร้านค้าหรือผู้ผลิตที่อาจจะโกง มีปัญหา ไม่รับผิดชอบ และทำผิดพลาดเสียหาย ซึ่งคุณจะสบายใจได้เพราะทางเราจะเป็นคนดูแลจัดการให้ทั้งหมด

With the vast and increasing amount of work in the interior designing field, we have long been working closely with topknot suppliers in Thailand. These suppliers play an important role in the quality and budget controls of our client. We know which suppliers best suit your requirements in each category, whether it be the props, furniture, electrical appliances, air conditioning system, or all the specialists necessary for an interior project. You don’t have to spend vast amounts of time guessing who the best suppliers are through the directory or Internet anymore. And then, of course, there’s the risk that you’ll choose the wrong, poor quality suppliers. With us, your mind will be at ease.

Construction terms & conditions

งานก่อสร้างตกแต่งภายในของบริษัทคลอบคลุมทั้งงานระบบแสงสว่าง ไฟฟ้า งานประปาภายใน งานระบบปรับอากาศ งานห้องน้ำ งานครัวและอื่นๆ

ค่าก่อสร้างตกแต่งภายในจะขึ้นอยู่กับขนาด รูปแบบ รายละเอียดต่างๆและวัสดุที่ใช้ โดยทางบริษัทจะเลือกใช้แต่วัสดุเกรดดี ในงานตกแต่งภายในเท่านั้นหากสนใจติดต่อ 02-6439900

***ค่าตกแต่งภายในบริษัทเริ่มรับงานที่ 1,000,000 บาท ***

Our construction work covers all area designs including electrical, piping plan and ventilation plan, bathroom, kitchen and so on.

Our construction fee varies depending on the size, style and other project details. Please contact us 02-6439900 for more details.

*** Our minimum construction value starts from 1,000,000 Baht. ***

SPECIAL PROMOTION A

วันนี้ แถมฟรี ชุดอุปกรณ์ครัวแบบระบบsoft-close และชุดเตาอบไมโครเวฟและเตาอบจาก SMEG เมื่อตกแต่งภายในกับบริษัทมูลค่ามากกว่า 2,000,000 บาท สอบถามรายละเอียดเพิ่มเติมได้ที่ 02-6439900

Free kitchen soft close accessories and oven set (SMEG oven and microwave oven) when construction cost is more than 2,000,000 baht

*** For more details, please call 02-6439900***

SPECIAL PROMOTION B

ในกรณีที่งานตกแต่งภายในมีมูลค่ามากกว่า 10,000,000 บาท บริษัทจะให้ส่วนลดค่าออกแบบทันที 25%

และรับฟรี ชุดอุปกรณ์ครัวแบบระบบsoft-close และชุดเตาอบไมโครเวฟและเตาอบจาก SMEG

In case the construction value is more than 10,000,000 Baht. We will offer the discount 25% immediately

and get free kitchen soft close accessories and oven set (SMEG oven and microwave oven).

*** For more details, please call 02-6439900***

SPECIAL PROMOTION C

ในกรณีที่งานตกแต่งภายในมีมูลค่ามากกว่า 20,000,000 บาท บริษัทจะให้ส่วนลดค่าออกแบบทันที 50%

และรับฟรี ชุดอุปกรณ์ครัวแบบระบบsoft-close และชุดเตาอบไมโครเวฟและเตาอบจาก SMEG

In case the construction value is more than 20,000,000 Baht. We will offer the discount 50% immediately

and get free kitchen soft close accessories and oven set (SMEG oven and microwave oven).

*** For more details, please call 02-6439900***